Listopadové akce RFA Královéhradeckého kraje

Listopadové akce RFA Královéhradeckého kraje

Antonín Svoboda
08.12.2021
Hradec Kr.

V listopadu měla RFA Královéhradeckého opět napilno. Hráči absolvovali motivační dotazníky a jejich vyhodnocení. Trenéři pořádali výběrové kempy i výjezdy do klubů v kraji. Navštívili nás také trenéři v rámci svých stáží.

Na konci října holky a kluci z kategorie U14 vyplňovali motivační dotazníky. Po jejich zpracování se trenéři dozvěděli zajímavé informace pro jejich práci. Psychologická příprava je důležitou součástí tréninkového procesu a díky ní můžeme celý proces lépe individualizovat.

Hned první listopadový den se v areálu hradecké Slavie sešli hráči ročníku 2009 v rámci výběrového kempu RFA Královéhradeckého kraje. Kluci předvedli své fotbalové schopnosti a zároveň absolvovali rychlostní testy. Pro trenéry bylo podstatné, že se mohli s hráči opět setkat a vidět je v akci s míčem. Kluci předvedli parádní výkony a s úsměvem si celou akci užili. Byla to tedy další skvělá zkušenost pro všechny zúčastněné.

V polovině listopadu nás navštívili trenéři Jiří Říha a Aleš Rokos v rámci jejich trenérských stáží. Pro nás to byla velmi inspirativní návštěva a doufáme, že i pro trenéry byl celý týden zajímavá zkušenost. Pevně věříme, že návštěva obohatila obě strany a vnesla novou energii do další práce.

Na konci měsíce pak naši trenéři vyrazili do Náchoda, aby rychlostně otestovali hráče žákovských kategorií. Byla to pro nás inspirující návštěva. Děkujeme trenérům za společnou diskuzi a hráčům za radostný přístup.

„Akademie nastavují trend výchovy fotbalové mládeže u nás.“

Karel Poborský, vedoucí Úseku mládeže FAČR

Více o akademiích

Partneři

Puma FTVS UK Středisko praktické psychologie s.r.o. XPS