Kemp 2010

Kemp 2010

Jakub Novický
22.05.2023
Hradec Kr.

Poslední kemp hráčů ročníku 2010.

Regionální fotbalová akademie Královehradeckého kraje uskutečnila poslední kolo výběru hráčů do nového ročníku kategorie U14 ročníku narození 2010. Celkem 33 hráčů společně absolvovalo připravený program ve dnech 16. - 17. 5. 2023. Součástí tohoto závěrečného kempu byly tréninkové jednotky a modelové utkání ve fotbalovém areálu FC Slavia HK, společné stravování v restauraci Slávka a ZŠ Sever, ubytování všech hráčů společně s trenéry, fyzioterapeutem a psycholožkami v hotelu Černigov.

Z fotek lze vyčíst co na hráče bylo připraveno. Testování pomocí fotobuněk, diagnostika těla za pomocí přístroje InBody, herní tréninkové jednotky, brankářské tréninky, pohovory s paní psycholožkou, individuální pohovory s trenéry, návštěva prostor ZŠ Sever a závěrečné modelové utkání všech hráčů snímané VEO kamerou.

Všem klukům přejeme, ať se jim daří v jejich kariérách tak, jak si přejí a těšíme se na další setkání, ať už v rámci akademie nebo jejich sledování při utkáních v jejich mateřských oddílech.????⚽️????????????

RFAHK

„Akademie nastavují trend výchovy fotbalové mládeže u nás.“

Karel Poborský, vedoucí Úseku mládeže FAČR

Více o akademiích

Partneři

Puma FTVS UK Středisko praktické psychologie s.r.o. XPS