Kemp Krajského fotbalového svazu Kraje Vysočina kategorie U13 v Jiřicích

Kemp Krajského fotbalového svazu Kraje Vysočina kategorie U13 v Jiřicích

Jakub Pavlas
14.08.2021
Jihlava

V kraji Vysočina už proběhl první kemp Krajského fotbalového svazu v kategorii U13 společně se spoluprací RFA. Hráči byli zváni z celého regionu, kromě hráčů z FKM Vysočina Jihlava. Kluci si užili nejen fotbalové radosti, ale i radost z ostatních aktivit.

Ve dnech 26 - 30.8.2021 proběhl kemp Krajského fotbalového svazu kategorie U-13, který se uskutečnil v krásných podmínkách v Jiřicích. Byl to i první sraz pro Regionální fotbalovou akademii Kraje Vysočina, která má skvělou spolupráci s OGTM a KFS jmenovitě se Stanislavem Dubnem, Tomášem Tůmou, Stanislavem Savim, Michalem Pacholíkem, Martinem Moravcem a Josefem Chmelíkem. Brankáře měl na starost Martin Jícha, trenér gólmanů RFA. Šéftrenér akademie ,Marek Hábl, hráčům ucelil, jak bude tento rok, co se týče výběrů probíhat, a také se rozpovídal o režimu v akademii. Hráči z celého regionu tak budou zváni na utkání a tréninky v průběhu podzimu. První utkání je naplánováno v polovině září.

V Jiřicích mladé naděje odehráli celkem 3 utkání a jako zpestření měli návštěvu starších absolventů Regionální fotbalové akademie Adama Rittera, Karla Pojezného a Farese Shudeiwu, kteří jim předali své rady a zkušenosti.

„Akademie nastavují trend výchovy fotbalové mládeže u nás.“

Karel Poborský, vedoucí Úseku mládeže FAČR

Více o akademiích

Partneři

Puma FTVS UK Středisko praktické psychologie s.r.o. XPS